Rulada de pui

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2009 | 9806 vizualizari

 

Un aperitiv pentru toata ziua, dar si pentru zile festive.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ou iert
  • 1 ardei gras rosu 
  • 1\2 cutie de  ciuperci
  •  sare, piper, verdeata dupa preferinta
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Se face un aluat de clatite din: 2ouă, 1 cană de făină, 200 ml. lapte, 100 ml. apa, sare, 100 ml. ulei. Se amestecă toate ingredientele, se lasă 15 min. sa se odihnească si se fac apoi clatitele. Atentie! Clătitele să fie mai groase.

Umplutura

Se taie pieptul de pui în cubulete mici. Ceapa se taie mărunt si se căleşte puţin ,se pun si ciupercile tăiate mărunt. Se amestecă pieptul de pui, ceapa, ciupercile, oul tăiat cubulete, ardeiul rosu tăiat cubuleţe, sare, piper, verdeaţă.

Se pune umplutura pe foia de clătită, se rulează si se pun la copt circa 20 min.

TIPS-URI

1

Se pot servi ca aperitiv sau  ca fel principal cu un sote de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne